Speel middag (HB)

Voor kinderen in het algemeen zijn sociale contacten heel erg belangrijk. De meeste kinderen hebben daar genoeg mogelijkheden voor om op school te ontwikkelen.
Als we kijken naar hoogbegaafde kinderen dan zien we vaak dat ze op school weinig aansluiting vinden. Dit kan o.a. voortkomen uit het verschil in denken, of door het grote niveauverschil.
Vaak zie je dat hoogbegaafde kinderen of juist contact zoeken met hele jonge kinderen, die zijn volgzaam. Of oudere kinderen want die zijn interessant!

Om voor deze kinderen een mogelijkheid te creëren dat ze contact kunnen maken met ontwikkelingsgelijken bieden wij maandelijks een “speelmiddag”.
Deze speelmiddag is voor kinderen in de basisschoolleeftijd vanaf 4 jaar. We bieden een thema aan, op een niet-schoolse manier. Een kind mag meedoen, maar er is ook gelegenheid om bv. te knutselen, een spelletje te spelen enz. De thema’s die aan bod komen zijn; vulkanen, dino’s, techniek, weer, menselijk lichaam, Romeinen enz.

Wanneer u als ouder een beroep of hobby heeft die interessant is voor de kinderen waar ze iets over kunnen leren, dan nodigen wij u uit om dit aan ons aan te geven. Samen kunnen we dan kijken wat we de kinderen kunnen bieden.

Bij voldoende interesse is er ook nog een mogelijkheid om een aantal keren een excursie te organiseren.

Tijdens deze middag krijgen de kinderen iets te eten en te drinken.

U kunt zich via mail aanmelden en evt. verdere informatie opvragen:info@happy2school.nl

Voor data van de speelmiddag kijk in de agenda of klik op de link