Even een kort voorstelrondje. Ik heet Wilco, vader van een dochter(2006) en een zoon(2009). Mijn beide kinderen zijn hoogbegaafd, en daar hebben ze speciale begeleiding voor nodig. Zo bezoeken ze wekelijks een kindercoach die hun bijstaat en coacht hoe ze hiermee om kunnen gaan. Het is vaak een heerlijk gezicht om ze na een coachingsessie weer thuis te zien komen waarbij ze beter in hun vel zitten en een vrolijke lach op hun gezicht.
Na meer dan 25 jaar diverse comerciële functies te hebben vervuld vond ik het tijd worden om eens iets heel anders te gaan doen. Door de ervaring van mijn kinderen, en het plezier dat ik heb in het werken met kinderen (o.a. begeleiding happyklas en bezoeken aan speelmiddagen van Pharos) is de keuze op kindercoach gevallen. Tevens een mooie aanvulling op de activiteiten welke wij bij Happy2School ontplooien.

Ik vind het heel bijzonder om dit werk te kunnen en te mogen doen en ik wil je heel graag een plek bieden waar je jezelf kan en mag zijn, zonder dat je bang hoeft te zijn voor de reacties van anderen. Tussendoor zal ik ook met je vader en moeder praten, omdat ik graag wil weten hoe zij het vinden dat het thuis en op school met je gaat. Ik zal altijd eerst met je overleggen wat ik wel en niet met ze ga bespreken!

Kindercoach voor alle kinderen. Van basisschool leerling tot en met middelbare school leerling. Als coach hoop ik jou te kunnen helpen een oplossing voor jouw gevoel/probleem te kunnen vinden.